“Pokušavam sa policijom da saznam razlog”: Haris Džinović 5 sati davao izjavu nakon incidenta sa Melinom

|

Pevač Haris Džinović pet sati je davao izjavu u policijskoj stanici povodom incidenta sa bivšom suprugom Melinom Džinović, koja je upala u vilu na Senjaku i nije želela da je napusti.

“Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno!”, rekao je Haris i dodao:

“Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog”, rekao je Džinović.

Pevač je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom koji je sve vreme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

Kako je pevač prethodno ispričao za Kurir, on nije bio u kući kada je Melina došla.

“Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla ‘svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi’ na šta sam joj ja rekao ‘ako sud kaže da je tvoja’, kaže Haris.

Izvor: kurir.rs