Pojavio se u filmu “Toma” i “Žigosani u reketu”, a sada bere maline za dnevnicu: “Moram da prehranim petoro dece”

|

Denis Alijević iz Babušnice, koji je bio deo filma “Toma” i serije “Žigosani u reketu” prihvata se svakog posla kako bi prehranio porodicu, a s obzirom da je sezona u jeku, sada bere maline za dnevnicu.

“Inače sam svirač i, kad sam živeo u Barandi, onda su me angažovali za film “Toma”. Kolege s violinom i harmonikom i ja pojavljujemo se kad Toma sanja onu Romkinju u čezama. Bio sam i deo serije “Žigosani u reketu”, ispred crkve kad je svadba. Lepo je to sve baš bilo, nosim lepe uspomene na tu saradnju”, započinje priču Denis za Rinu.

Denis sa suprugom Marijom ovog leta bere maline.

“Zarada nam je po ubranom kilogramu, tako da, koliko se potrudimo, toliko i imamo. U proseku, dnevno zaradim oko 5.000-6.000 dinara. Ovde ostajemo još nekih desetak dana, tako da je to fina jedna plata. Nije lako, ali mora da se radi. Imamo veliku porodicu, petoro dece, za njih nam ništa nije teško”, poručuje ovaj vredni trubač iz Babušnice.

Na isti potez odlučila se i nekadašnja voditeljka “Parova”, Marija Maćić. Ona je pre tri godine dala otkaz na Tv Happy, otkrivši tada da joj je plata bila 800 evra.

Izvor: blic.rs