Pobedio u rijalitiju, a od njega nismo čuli ni jednu ružnu reč: Ivan Ljuba sada radi ozbiljan posao – Pogledajte kako izgleda

|

Pobednik prvog rijalitija koji je prikazan u Srbiji, “Veliki brat” je talentovani muzičar koji danas ima 41 godinu i zove se Ivan Ljuba. Ono što je za njega karakteristično jeste da za vreme boravka u kući Velikog brata nikada nije povisio ton niti ops0vao nekog, te su mnogi govorili da mu je to taktika.

Ivan Ljuba je pre 17 godina trijumfovao je u prvoj sezoni. Osvojio je 100.000 evra, a onda se potpuno povukao iz javnosti i posvetio onome što najviše voli – muzici.

Ivan se dosta promenio od vremena kada je pobedilo u rijalitiju “Veliki brat”. Po opštoj oceni Ivan je bio glavni favorit za pobedu od samog početka rijalitija, pre svega zbog svoje pristojnosti, obrazovanja i očigledne inteligencije. Bio tih i povučen, i pokazao je prave vrednosti i kvalitete.

“Ne bih pričao o Velikom bratu jer sam na to stavio tačku. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi”, rekao je Ljuba, koji je i veliki ljubitelj ekstremnih sportova.

Izvor: espreso.co.rs