Pevačica zabrinuta zbog odlaska Jovane Jeremić na Jahorinu: Razlog Tanjinog uhođenja voditeljke je Draško

|

Pevačica Tanja Savić strahuje zbog toga što se voditeljka Jovana Jeremić nađe na mestima koje su povezane s njom.

Sada je voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji je posle trinaest godina otišla na skijanje, i to baš u zemlju Draška Stanivukovića.

Tanji Savić je odmah to postalo sumnjivo, pa je počela da se raspituje gde je voditeljka odsela i sa kim. Po svemu sudeći ona strahuje da se Jovana i Draško ne sretnu.

“Odmah je posumnjala da to ima veze s Draškom. Raspitala se gde je smeštena i koliko dana ostaje, bukvalno je uhodi. Svesna je da je Jovana slobodna i razvedena, ali i spremna na sve, pa i na novu ljubav. Poznato je da Jeremićeva voli jake muškarce, pa Tanja strahuje da bi mogla da zavede njenog Draška”, rekao je anonimni izvor za Kurir.

Jovana Jeremić je na sve reagovala ovako:

“Pre svega da vam kažem, došla sam na Jahorinu da se kao čovek odmorim, ali ne vredi. Kad si novinar, onda si i na odmoru sedma sila. Saznala sam nove informacije koje će šokirati javnost. Tanji sam rešila da odgovorim sa najsvežijim informacijama o njenoj tajni iz privatnog života zvanoj Draško Stanivuković. Budući da me je izazvala rekavši da samu sebe hvalim, ja ću joj još jednom pokazati zašto sam najopasnija i najinformisanija novinarka u Srbiji i zašto moji rezultati govore o meni, a ne ja. Ona neka sedi u Radincima i razmišlja zašto me je put odveo baš na Jahorinu, mesto gde se prvi put srela sa svojom ljubavlju Draškom.”.

Izvor: kurir.rs