Palo pomirenje: Lotar Mateus opet zajedno sa bivšom ženom – Osvanule prve fotografije

|

Lotar Mateus dva puta je proglašavan najboljim fudbalerom sveta, ali rekord je oborio na drugom terenu, bračnom, budući da se ženio čak pet puta. Na spisku njegovih supruga našla se i jedna Srpkinja, Marijana, sa kojom brak nije dugo potrajao.

Taman kada smo pomislili da ga je skoro tri decenije mlađa Anastasija Klimko konačno smirila, stigle su vesti o razvodu. Lotar i Anastasija venčali su se 2014. godine, a rastali početkom 2021. Imaju sina Milana, o kojem zajedno brinu. Oboje i dalje žive u Minhenu. Ostali su u bliskim odnosima, možda i boljim nego ranije, jer žele samo najbolje za naslednika.

Milan ima devet godina i od oca je nasledio ljubav prema fudbalu. Ipak, škola mora da bude na prvom mestu, ističe Lotar. Slobodno vreme često provodi zajedno sa bivšom suprugom, pa su mnogi posumnjali da su ljubavi dali još jednu šansu.

Pošto da žive u Minhenu, Anastasija i Milan nisu propustili priliku da svrate na čuveni Oktoberfest, i to u tradicionalnim nošnjama. Samo nekoliko dana ranije Anastasija je snimljena na utakmici između Bajerna i Kelna, što možda ne bi bilo čudno o da na tribinama nije sedela sa bivšim suprugom.

S obzirom na to da je Lotarov emotivni status trenutno nepoznat, a da ga često viđaju sa Anastasijom koja i dalje nosi njegovo prezime, sve su jače glasine da je par opet zajedno.

Izvor: hellomagazin.rs