Palo pomirenje? Ćerka Željka Mitrovića uslikana sa milijarderom Ilijom – Nisu dugo mogli jedno bez drugog

|

Kristina Mitrović i Ilija Riskin bili su na korak od svadbenog veselja. Romantični izlasci, luksuzna putovanja, skupi pokloni, neizmerna ljubav i pažnja nešto je što smo svakodnevno gledali na njihovim profilima, međutim raskid je usledio u prvim danima januara ove godine što su oni i potvrdili obrisavši sve zajedničke fotografije i objavivši interesantne objave, o čemu smo već pisali.

Naizgled idilična veza doživela je iznenadni kraj. Budući da su postali jedan od interesantnijih parova u medijima, i nakon razlaza svaki njihov korak se prati, te su tako njihove najnovije objave na društvenim mrežama opet u prvom planu i svi se pitaju da li je usledilo pomirenje Kristine Mitrović i Ilije koji se već nekoliko dana nalaze na istom mestu, luksuznoj destinaciji odakle pratioce obaveštavaju o svojim aktivnostima.

Iako još uvek nema nijedne njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, brojnim pratiocima bilo je dovoljno što se oboje nalaze u Dubaiju da naslute kako je možda došlo do njihovog susreta, eventualnog razgovora i možda prilike da obnove svoju ljubav.

Kako će se odvijati njihova priča i da li je “palo” pomirenje Kristine Mitrović i Ilije ostaje da se vidi, a ako je do toga došlo kako mnogi pretpostavljaju, sigurno će se nekadašnji partneri pohvaliti na Instagramu što su neprestano i radili dok su bili u vezi.

Izvor: story.rs