Ovo su najluksuznije kuće naše estrade: Prvi put na listi i mlada pevačica – Ona ima kuću koja vredi 5.000.000 € (FOTO)

|

Svima je poznato da pevači zarađuju odlično, a obimni bakšiši omogućili su im i luksuzan život. Oni koji su najiskusniji su novac koji su zaradili od pevanja uložili u nekretnine, a gledajući slike njihovih vila, možemo da kažemo da srpski pevači ne zaostaju za svetskim zvezdama, te za luksuzne i ogomne kuće daju i po nekoliko miliona evra.

Vera Matović

Pevačica je kupila vilu koja vredi čitavih pet miliona evra, nadomak stadiona Partizana. Bez ove narodne pevačica se do pre petnaestak godina nije moglo zamisliti bilo kakvo srpsko veselje, te je ona ogromnu količinu novca ulagala u kupovinu umetničkih dela, pa danas važi za jednu od najozbiljnijih kolekcionara preskupih slika.

Goran Bregović

Bosanski pevač voli da ulaže u nekretnine, a jedna od njih je na Senjaku i vrednosti je 3,6 miliona evra.

Cecina vila vredi 3,3 miliona evra

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je kuću nasledila od supruga Željka Ražnatovića Arkana, a ona se nalazi na ulazu u Dedinje, koji je i najelitniji deo srpske prestonice. Jedna je od najskupljih od svih nekretnina koje poseduju pevači u Srbiji. Njenu su vrednost procenjivali na oko 2,5 miliona evra, i to pre nedavnog renoviranja. Po poslednjim procenama kuća vredi 3,3 miliona evra.

Kako se pisalo, vila Jelene Karleuše vredi 2.500.000 evra. Pevačica sa svojim ćerkicama živi u kući koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, a oko ove velelepne kuće postavljena je bodljikovia žica, koja služi da spreči neželjene goste. Poprilično velike krošnje drveća sakrivaju je od pogleda znatiželjnih prolaznika.

Pevač Miloš Bojanić vlasnik je dvorca od 1.500.000 evra, a pevač takođe ima i hotel na moru. Vlasnik je i nekoliko poprilično skupih nekretnina, a na vrhu spiska je njegova luksuzna kuća u blizini Sremske Kamenice, kao i kuća u Baošićima, koju ima skoro tri decenije, a koju je skoro pretvorio u hotel.

Pevačeva kuća sa zelenim krovom u Vojvodini oglašavana je na prodaju po ceni od milion i po evra, a pevač je tada rekao da uživa u uređenju kuća i da sebe vidi kao ozbiljnog trgovca nekretninama. Međutim, kuću koju poseduje na Crnogorskom primorju nikad nije želeo da se odrekne jer mu je posebno prijatno da leta provodi uz more, a njegova supruga Branka bavi se izdavanjem smeštaja i ishranom turista, koji se vraćaju da budu pevačevi gosti godinama.

Lepa Brena Bežanijska kosa vrednost: 1,5 miliona evra

Aleksandra Prijović, Brenina snajka, živi u kući skupljoj od pola miliona. Ona se iz stana koji je sama kupila, trudna, posle venčanja sa Filipom Živojinovićem, sa njim preselila u komšiluk Filipovog oca, bivšeg teniskog asa Bobe Živojinovića i njegove supruge Lepe Brene, koji su inače mladencima poklonili kao svadbeni dar tu kuću, koja se procenjuje na oko 600.000 evra.

Međutim, mana je što pevačica deli zid sa komšijama i što im dvorište nije baš veliko, u kojem bi njen naslednik mogao da se igra.

Goca Božinovska

Surčin vrednost: 700.000 evra

Seka Aleksić

Stara Pazova vrednost: 500.000 evra

Izvor: kurir.rs