Ovo je kuća u kojoj sada živi Jura sa partnerkom: Vera mu je kupila kola, ali stvari su mu i dalje u džakovima

|

Bivši bubnjar “YU grupe”, Slobodan Jurišić Jura, nedavno se požalio kako živi u kući bez struje i vode. Njegova situacija dirnula je mnoge, a ubrzo mu se javila jedna žena, koja je putem medija čula za njegovu situaciju, ponudila mu pomoć i pozvala ga da se useli kod njue. Između njih se potom rodila ljubav.

Roker sa njom sada živi u kući koja se nalazi u jednom manjem naselju u Zrenjaninu.

“Živim sa njom u 200 kvadrata. Kupila mi je kola, sa njom i putujem. Verujte da mi je super, stigao sam do nečega. Prikupio sam i malo para, sve je dobro. Sve je okej. Lepo nam je zajedno, ona me voli. Dobro mi je stvarno”, rekao je Jura za Telegraf.rs.

Slobodanova nova izabranica, Vera, prodala je stan u Beogradu i kupila ovu nekretninu u Vojvodini, koja ima oko 200 kvadrata. Jura i njegova nova partnerka Vera ljubazno su primili ekipu Telegrafa i pokazali unutrašnjost svog doma.

Kuća nije potpuno završena, nema fasadu, ali još uvek rade na njoj. U prizemlju, Jura i Vera žive sami, a stvari su mu i dalje u džakovima. U 200 kvadrata nalazi se dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i toalet sa tuš kabinom.

Po zidovima prostorija nalaze se ikone. U dnevnoj sobi je i veliki televizor, gde provode najviše vremena. Sve je još uvek procesu sređivanja, zbog čega stvari nisu sređene pod konac, ali muzičaru to nije problem, jer sada ima normalne uslove za život, struju, vodu i hranu, što je najvažnije.

Izvor: telegraf.rs