Ovo je Jožef koji je ubio oca, pa 3 godine držao njegovo telo u kući: Godinama lagao brata gde im je otac, ponašao se normalno

|

Jožef Mičik iz Subotice zverski je ubijen lopatom pre tri godine posle žestoke svađe sa sinom Jožefom Mičikom (37) koji je sinoć uhapšen nakon pretresa kuće u kojoj je telo i nađeno.

MUP je sinoć saopštio da je osumnjičeni uhapšen nakon pretresa kuće i pomoćnog objekta gde je potom i nađeno telo u fazi raspadanja. Osumnjičeni sin je zatim uhapšen i određeno mu je zadržavnje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

“Zločin je navodno, otkriven nakon dugog insistiranja drugog sina da pronađe oca kome se gubi svaki trag pre tri godine. Sumnjao je da se nešto loše desilo pa je prijavio policiji da je njegov otac nestao, a isto su uradile i komšije koje su bile jako zabrinute za ubijenog čoveka”, kaže izvor Kurira i dodaje:

“Inače, osumnjičeni je godinama lagao brata gde mu se otac nalazi. Navodno, stalno je izmišljao i davao nove izgovore gde im je otac… Takođe, pored drugog sina ubijenog čoveka, komšije su te koje su tragale za nesrećnim čovekom. Bilo im je jako čudno kako je samo eto tako odjednom nestao. Zabrinjavalo ih je to, jer ubijeni nikada ne bi otišao ili digao ruku na sebe”.

Kako je potom sagovornik Kurira ispričao, telo je bilo u fazi raspadanja.

“Policija je po prijavi o nestanku došla na adresu i prilikom pretresa u pomoćnom objaktu pronašla telo nesrećnog čoveka. Telo je bilo u fazi raspadanja”, navodi gore pomenuti sagovornik i dodaje:

“Svi su se šokirali kada su shvatili da je osumnjičeni toliko godina živeo sa lešom. Navodno, umotao ga je u neku krpu i sakrio u taj pomoćni objekat koji se nalazi u istom dvorištu gde je osumnjičeni nakon toga tri godine bez trunke kajanja živeo i ponašao se sasvim normalno”.

Istragu o zločinu vodi Više javno tužilaštvo u Subotici, koje će utvrditi tačan uzrok sukoba, a zatim i ubistvo koje je potreslo sve koji su poznavali nesrećnog čoveka.

Izvor: kurir.rs