Ovo je bivša žena Nenada Pagonisa kojoj je sinoć slomio rebra: Došao po sina da ga vodi na trening, Maja se usprotivila

|

Policija u Novom Sadu uhapsila je kik-boksera Nenada Pagonisa pod sumnjom da je u stanu pretukao bivšu suprugu, potvrđeno je za “Telegraf.rs” .

Kako “Telegraf” saznaje, Nenad je došao kod sad već bivše supruge kako bi sina odveo na trening. Tu je izbila svađa jer se ona protivila. Nakon žučne rasprave Pagonis je, navodno, udario ženu. Ona je odmah pozvala policiju koja je osumnjičenog privela.

Kik-bokseru je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Nasilje se dogodilo sinoć. Nezvanično, oni su se posvađali oko deteta. Nesrećnoj ženi su slomljena rebra.

Nenad i Maja Brunker, koja je glumica, su se razveli 2019. godine, a dok su bili u ljubavi dobili su sina Vladimirosa i ćerku Tesu. Jednom prilikom je kik-bokser ispričao kako se nosio sa razvodom, ali nije želeo da otkrije zašto je do njega došlo.

“Razveo sam se, jednostavno nismo mogli zajedno. Nebitno je sada ko je kriv”, rekao je Nenad, dodajući da se u potpunosti slaže sa izrekom “bolje dobar razvod nego loš brak”.

“I ja sam im menjao pelene, kupao ih, svaku noć im čitao priče, uspavljivao ih. Dešavalo se da imam neki sastanak u gradu, a ja kažem: “Samo da uspavam decu pa ću doći”.

Izvor: nova.rs