Ovde je Cipka živela sa suprugom koga danas sahranjuje: Kristalni luster, zlatna sudopera i wc šolja (FOTO)

|

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka iznenada je ostala udovica, pošto je njen suprug Nebojša Jarin Stojićević preminuo juče, 16. maja, u 52. godini.

Njih dvoje su dugo bili u vezi, a venčali su se pre manje od dve godine, a koliko je u javnosti krila svoj emotivni život dokazuje i činjenica da u medijima i na društvenim mrežama nema nijedne njihove zajedničke fotografije.

Nebojša je ulagao u njenu karijeru i podržavao je u svakom smislu, a živeli su zajedno u rodnom Šapcu gde su se skućili u novom stanu.

“Nisam se udala baš brzo i izgovorila sam “da” svom dugogodišnjem partneru i nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč”, rekla je Cipka nakon venčanja i dodala:

“Ostali smo u Šapcu. Dok smo tražili stan po Beogradu ipak smo se opredelili za Šabac i tamo smo se ustalili, ali imamo u planu u nekom periodu malo ovde, malo tamo da živimo, ali nikako iz Šapca da se mrdamo. Biće dve relacije, i ovako živimo na dve relacije”, ispričala je pevačica u emisiji “Popodne sa Leom Kiš”.

Iako ne stiže da mnogo vremena provede u kuhinji, u istoj ima zlatnu sudoperu.

“Imam pomoćnicu, jer ja sam žena za sve sem za kuću takav mi je posao. Glancam, imam taj poremećaj da je sve čisto i na svom mestu tako da kada ja raspremam to je strašno. Znam ja sve, ali nemam vremena. Posao ne sme i ne može da trpi”, objasnila je Cipka ranije za Grand.

Stan je veliki, dominira zelena smaragdna boja, zlatne nijanse, luster od kristala, a najviše pažnje izaziva zlatna WC šolja u kupatilu.

“Zlatno obožavam sve zato sam se potrudila da u stanu dominiraju takvi detalji, pa čak i wc šolja! (smeh) Volim da pratim trendove, a to je trend u svetu tako da sam i ja tako opremila. Inače sve je italijanska keramika”, objasnila je Cipka nedavno.

Izvor: telegraf.rs