Ovako slavi najbogatija pevačica na estradi: Didi Džej pokazala raskošnu jelku – Jedan ukras vredi kao nečija plata

|

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej gradi karijeru u Americi, a nedavno je odbila saradnju sa svetski popularnim reperom 50 Centom. Među najbogatijima je na estradi, pa često završava u medijima zbog skupocene garderobe za koju izdvaja veliki novac, a na kraju 2022. godine je sumirala utiske.

“Sebe ne posmatram kao najbogatiju pevačicu, već kao zvezdu koja je iz male zemlje kao što je Srbija, uspela da osvoji svet i Ameriku i mislim da je to moj najveći uspeh. Što se garderobe i cipela tiče, to mi zaista nije toliko bitno, jer sve ide uz posao kojim se bavim. Nikada nisam volela da naglašavam šta sve posedujem, materijalne stvari mi nisu toliko bitne”, ispričala je Didi Džej.

Dijana se oprobala i u modnoj industriji i ima velike planove za narednu godinu.

“Što se mode tiče, zaista se trudim da i to ispratim, uskoro planiram novu kolekciju koju ću predstaviti na NYFW, ako mi obaveze budu dozvolile. Imam dosta planova i uveliko radim na tome. Mnoge svetske zvezde mi traže da nose moje kreacije i oduševljeni su mojim stajlingom, a kada čuju da skoro sve stajinge smišljam sama, budu u neverici koliko sam talentovana za modu”, istakla je Didi Džej.

Pevačica trenutno uživa u prazničnoj atmosferi i u rakošno okićenom domu na Vračaru, u kući od 500 kvadrata, gde živi sa suprugom Danijelom Rokvićem i ćerkom Dayanom. Uživa da dekoriše dom za svaki praznik, pa se pohvalila kako ove godine izgleda njena jelka. Pored velikog Deda Mraza, tu je i ukras Krcko Oraščić visine jednog metra, čija je cena na sajtovima oko 500 evra.

Izvor: mondo.rs