Ova poznata glumica drži za ruku Svetozara Cvetkovića dok prolazi kroz teške trenutke nakon razvoda (FOTO)

|

Otkako je objavljen razvod Svetozara Cvetkovića, koji se nakon 15 godina braka rastao od koleginice Jelene Đokić, glumac se nije mogao često videti u javnosti a kako su upućeni tada navodili, rastanak pogodio je i njega i glumicu.

Dok se mnogi pitaju kako se glumac oseća nakon velike životne promene na tom planu, on je pre nekoliko dana imao poslovnu obavezu zbog koje se pojavio pred medijima ali o jednoj temi nije želeo da govori.

Naime, glumac se pojavio na promociji serije “Radio Mileva” na Banovom brdu u Beogradu gde ga je čekao veliki broj kolega i predstavnika medija, ali razvod  glumac nije želeo da pominje. Dok je pristizao nije bio naročito raspoložen, ali to se značajno promenilo kada se našao okružen dobrim prijateljima i kolegama s kojima vidno provodi kvalitetno vreme na setu serije i koji mu pomažu da skrene misli sa dešavanja u ljubavnom životu.

Razvod Svetozara Cvetkovića sada je ipak iza njega, a raspoloženje pomenutog dana naročito mu se promenilo na bolje dok je ćaskao sa koleginicom Anastasijom Mandić. Cvetković je duže vreme kroz osmeh razgovarao sa koleginicom a kasnije im se u razgovoru pridružila i Olga Odanović koja u seriji tumači Milevu.

Emotivni status Svetozara Cvetkovića nakon što je prošao kroz razvod od Jelene Đokić trenutno nije poznat, ali mu društvo prijatelja sigurno veoma prija ovih dana.

Izvor: story.rs