Otkriveno koliko su “teške” srpske folkerke: Dragana i Ceca imaju milione – Na spisku je i Karleuša

|

Svetski poznati sajt Celebrity net worth otkrio je koliko su “teške” brojne poznate ličnosti, među kojima su se našle i poneke domaće, kao šta su Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović, Dragana Mirković i drugi.

Kako navodi pomenuti sajt, bogatstvo Lepe Brene procenjeno je na 16 miliona, dok Svetlana Ceca Ražnatović ima 80 miliona, a na prvom mestu je Dragana Mirković čije je bogatstvo procenjeno na neverovatnih 100 miliona dolara.

Na spisku je i Jelena Karleuša, čije je bogatstvo procenjeno na neverovatnih 40 miliona dolara. Na popularnom sajtu Jelenu opisuju kao jednu od najpopularnijih pevačica na Balkanu čiju karijeru krasi 10 studijskih albuma, a dobitnica je i nekoliko muzičkih nagrada.

Jelena je nedavno proslavila 27 godina karijere, prisetivši se svojih početaka, kada, kako priznaje, nije imala ni za čarape:

“Da.. proslava 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva Tv pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala nijedan sekund u to”, napisala je Jelena tom prilikom.

Izvor: mondo.rs