Otkriveni honorari učesnika Zadruge 6: Iva tražila 200.000 evra, Maja 4.000 evra nedeljno, Ivan 2.000 – Lepi Mića najskromniji

|

Šesta sezona rijalitija “Zadruga” počinje u petak. Ni ova sezona neće proći bez već poznatih rijaliti igrača, ali njima se pridružuju i novi učesnici od kojih neke znamo iz drugih programa ovakvog tipa.

Ove sezone najplaćenija će biti Iva Grgurić. Ona je, kako je izjavila za medije, tražila honorar od čak 200.000 evra. Kao pobednica “Zadruge 4” smatra da zaslužuje da bude izuzetno plaćena.

“Veliki honorar sam tražila za ovaj ulazak, o tome ne smem da pričam, ali je veliki iznos. Skoro 200.000 evra je u pitanju. Naravno da imam uslove koje nisam tražila u prethodnoj sezoni”, otkrila je Iva nakon pregovora.

Za njom sledi Miki Đuričić, koji će za 10 meseci boravka u rijalitiju zaraditi 150.000 evra. I Stanija Dobrojević će se dobro opariti, budući da njen honorar iznosi 100.000 evra. Ona će se zadrugarima pridružiti naknadno.

“Tačno je da ulazim u “Zadrugu 6″! Najverovatnije će to biti oko Nove godine”, potvrdila je Stanija svoj ulazak za medije.

I Ivan Marinković je bio na pregovorima, a prema poslednjim informacijama, i on će se useliti u belu kuću naknadno, i to za 2.000 evra nedeljno. Ukoliko joj dozvoli zdravstveno stanje, i njegova bivša partnerka Miljana Kulić boraviće u Zadruzi za 3.000 evra nedeljno, a njena majka za 500 evra manje.

Od Maje Marinković se očekuje da bude okosnica ove sezone, pa joj je zbog toga i odobren honorar od 4.000 evra nedeljno, dok će njen otac Taki Marinković dobijati 1.500 evra. Lepi Mića je skroman kada se radi o honoraru, pa će biti zadovoljan sa 1.200 evra nedeljno.

“Ja sam u rijaliiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. Zadovoljan sam. Tih deset plata na kamaru, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi”, ocenio je Mića.

Izvor: kurir.rs