Osvojio je lepotom i harizmom, a onda iznenadio: Novi dečko Lidije Vukićević ne dolazi na njen 60. rođendan

|

Iako je dosta mlađi, harizmom, lepotom i stavom dečko Lidije Vukićević osvojio je glumicu, koja otkako je sa njim u emotivnoj vezi ne skida osmeh sa lica. Jedan potez zgodnog Italijana, navodno je naveo i suze na oči dramske umetnice i to uoči proslave 60. rođendana, a evo o čemu je reč.

Glumica uveliko sprema proslavu povodom jubilarnog rođendana i dok je s jedne strane srećna što će ugostiti veliki broj prijatelja, s druge je tužna jer se njen izabranik neće naći među zvanicama. Ipak, svesna je da je to posledica veze na daljinu.

“Veoma mi znače rođendani, Bog nam je dao da možemo da slavimo. Slavim život jer koliko ima ljudi, a znamo da ne mogu da slave, jer su po bolnicama. Kako slavu, tako i rođendan provodim isključivo sa ljudima koje volim i koji mi znače u životu. To je svrha slavlja, a ne da se pozove milion ljudi, muzika i da se pravi cirkus i neko vašarsko veselje. Moj partner neće biti na proslavi, nažalost, ali ja sam uvek za ljubav na daljinu jer 24 sata života sa partnerom gasi ljubav”, kaže Lidija i dodaje:

“Volim izazove, čekanje, leptiriće i emociju koja ima svoju snagu. Nisam tip žene koja će da kaže živim 24 sata sa partnerom i ljubav nam cveta, meni je to mnogo zajedničkog vremena. Uvek mi je draža ljubav na daljinu. Uvek ima ta neka magična crta i magija koja između nas postoji i to je meni pokretač da ljubav traje. Vrlo je bitno trajanje i na koji način će da traje. Zahtevna sam, ali od ljubavi tražim to, ne pristajem na manje, jer neću da gubim vreme”, ispričala je glumica u rođendanskom intervjuu.

Izvor: espreso.co.rs