Osvanuo snimak iz Karleušine vile: Jedan događaj poremetio je Božićnu idilu – Atina ovo neće oprostiti majci (VIDEO)

|

Iako se u javnosti deklariše kao ateista, Jelena Karleuša poštuje tradiciju i običaje i obeležava sve velike praznike, najviše zbog dece. Kao i svake godine do sada Božić se u domu pevačice proslavio u porodičnoj atmosferi uz bogatu trpezu, razne specijalitete i nezaobilaznu česnicu sa skrivenim novčićem, kao i sve običaje koji prate jedan od najvećih hrišćanskih praznika.

Na ovaj divan dan najviše radosti je upravo u porodičnom okupljanju i dečijem smehu i pozitivnoj energiji, međutim koliko god da se Jelena potrudila da usreći Atinu i Niku, starija ćerka Jelene Karleuše nije bila naročito raspoložena.

Lomljenje pogače i traženje novčica jedan je od centralnih običaja kom se svi radujemo na Božić i nadamo se da ćemo paricu i izvući, a trenutak kada je pevačica to radila sa svojim naslednicama i članovima šire porodice privukao je veliku pažnju na “Instagramu”.

Pevačica se zadovoljno pohvalila da je paricu izvukla upravo ona, međutim u kadru je bila i Atina, starija ćerka Jelene Karleuše vidno razočarana što je ostala praznih ruku, što se moglo videti po njenom izrazu lica. Snimak koji je pokrenuo salvu komentara možete videti OVDE.

Atinina reakcija nasmejala je brojne Jelenine fanove koji su tinejdžerki slali poruke podrške uz reči da se strpi do sledeće godine kada će izvući novčić koji donosi blagostanje na tom polju.

Izvor: espreso.co.rs