Osuđen pastorak Didi Džej: Stefan brutalno prebio čoveka, priveden posle 3 meseca – Evo koliko će biti iza rešetaka

|

Stefana Rokvića (31), pastorka pevačice Dijane Didi Janković, koji je 13. maja oko 23 sata u Ulici Južni bulevar ispred jednog kioska pretukao D. V., Prvi osnovi sud u Beogradu danas je osudio na dve godine zatvora. Brutalni napad snimile su sigurnosne kamere.

Kako se vidi na snimku, Rokvić je parkirao “audi A6” na mestu za invalide ispred jedne trafike, izašao iz auta i odmah prišao muškarcu koji je tu stajao naslonjen na frižider. Nakon samo nekoliko trenutaka, Rokvić ga je udario pesnicom u glavu, a kako je sledeći udarac D. V izbegao, uzeo je limenku, pogodio ga u oko i počeo pesnicama da ga udara, jednom ga je i nogom šutno a nije se zaustavio sve dok je D. V. stajao na nogama.

Kada je D. V. pao na zemlju, šutnuo ga je, vratio se u automobil, seo i odvezao se. Uhapšen je tri meseca kasnije, a tokom istrage je saslušan i D. V. On je navodno ispričao da ga je “Rokvić optužio da mu je uštinuo devojku” i da je to razlog što ga je pretukao. Navodno, izjavio je i da poznaje Rokvićevu majku i mlađeg brata, kao i da je nasilniku povremeno šetao pse.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u optužnom predlogu od suda je tražila da Rokvića osudi na kaznu koja mu je danas izrečena. Stefan Rokvić je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela. D. V. je u napadu zadobio teške telesne povrede.

Izvor: kurir.rs