Osmi dan ni traga ni glasa od farmaceuta Milana iz Niša – Majka očajna: “Samo se molim Bogu da je živ”

|

“Osmi dan nema mog Milana, osmi dan kako je otišao od mene i više se nije javio. Mnogo je teško. Ne znam ništa o njemu sve ovo vreme, samo se nadam i molim Bogu da je živ”, rekla je za Telegraf Marica Đorđević, majka Milana Đorđevića koji je 10. juna nestao na Bojaninim vodama, izletištu na Suvoj planini.

Kako kaže, potraga se nastavlja i mnogo ljudi čini sve što je u njihovoj moći da pronađu njenog sina.

“Potraga je juče bila usmerena ka selima u podnožju planine Donjoj i Gornjoj Studeni, Čukljeniku i Jelašnici. Mi smo sa suprugom i sinom išli u Gornju Studenu. Na snimku kamere jedne privatne kuće u tom selu vidi se da je Milan tim putem ka Bojaninim vodama prošao u ponedeljak oko pola 12. U toku tok popodneva stariji sin sa svojim drugovima pronašao je kola na parkingu kod planinarskog doma i to je za sada sve što znamo”, ispričala je Marica.

Ona je sina poslednji put videla u ponedeljak između 8 časova i 10.30 časova, kada je došao kod nje, poslao sa laptopa neke službene mejlove i popio kafu. Posle toga je otišao na posao u Univerzitetski klinički centar, a otuda na Bojanine vode, gde mu se gubi svaki trag.

“Milan je planinario, ali nikada sam. Išao je uvek sa nekim, nekada su to bili njegovi drugovi i bivša direktorka, a nekad kum. Ima planinarsku opremu, ali je nije poneo. Otišao je u planinu praktično samo sa ključevima od automobila u rukama, pošto su mu i privatni i službeni telefon ostali u kaseti automobila, a novčanik u stanu u kome živi sa suprugom i dvoje dece”, rekla je Marica.

Prema njenim rečima, policija je prilikom pregleda telefona njenog sina videla da se on tog dana, pre nego što se čuo sa svojom suprugom, čuo i sa drugom iz Amerike, koleginicom s posla i jednim planinarem.

“Razgovor sa suprugom bio je uobiačajan, javio joj se da ne može da stigne po ćerku u vrtić, jer ima obaveze na poslu, ali to se i ranije događalo. On radi kao zastupnik jedne veliki farmaceutske kompanije i zadužen je za gradove na jugoistoku Srbije. Ponedeljkom radi u Nišu, a ostalim danima u drugim mestima”, izjavila je Marica.

Ona je rekla da se Milan nije žalio ocu i bratu da ima neke probleme, a njima se obično poveravao, ali, njegove kolege su primetile da je u poslednjih mesec, dva bio zabrinut, a od jedne koleginice tražio je lekove za spavanje jer je imao problem sa snom.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su za Telegraf da intenzivno tragaju za Milanom i da preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što pre bio pronađen. Mladi farmaceut je u momentu nestanka imao na sebi tamne pantalone, belu košulju sa prugama i braon cipele. Visok je 185 centimetara.

Izvor: telegraf.rs