Osmakčić ne odustaje od Stanije: Objavio zajedničku sliku uz emotivni citat – Pogledi i osmesi govore sve

|

Nakon poslednjih događaja kojima je zgrozio javnost, Marko Osmakčić ne prestaje sa svakodnevnim objavama na društvenim mrežama. Mišljenja ljudi o njegovom činu su podeljena – većina ga osuđuje jer je u rijalitiju ostavio trudnu devojku, a ima i onih koji ga podržavaju.

Među ovim drugima svakako je i starleta Stanija Dobrojević, koja mu je, kao odana prijateljica, pružila podršku i u medijima stala na njegovu stranu. Dok su zajedno boravili u Zadruzi, među takmičarima se pričalo da između Stanije i Marka ima nešto više od prijateljstva, a poslednjom objavom Marko je podgrejao te priče.

Naime, on je nedavno na društvene mreže postavio zajedničku sliku sa starletom, na kojoj stoji pored nje nasmejan i srećan. Pored slike postavio je citat Brankice Damjanović koji je mnoge zaintrigirao:

“I na kraju shvatiš, najviše su te koštali oni koji najmanje vrede, dok si pravo blago, po nepisanom pravilu, dobijao na dar. Prvo ti nije jasan taj životni kantar, a onda ti se sve izbistri. I jedne i druge si morao da upoznaš. Prvima si se otkupljivao, drugima si nagrađen jer si ostao svoj, čak i kad ti se činilo da si sve izgubio”, napisao je Osmakčić.

S druge strane, Stanija je raskinula vezu sa manekenom Markom Markovićem, i izjavila da će uvek biti tu za Osmakčića jer joj se pokazao kao pravi drug. Mnogi nakon ovog tvrde da u njihovom odnosu ima i nešto više od prijateljstva.

Izvor: pulsonline.rs