“Oni su krivi za smanjenje nataliteta”: Sin Zlate Petrović žestoko opleo po takmičarima Beovizije

|

Sin folk pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić nije mogao da se ne osvrne na ovogodišnje takmičare koji su se ove godine borili da predstavljaju Srbiju na “Pesmi Evrovizije. Jovan je učesnike “Pesme za Evroviziju” nazvao bolesnicima i okrivio ih za smanjene nataliteta.

Pejića je na oštru reakciju podstaklo je to što je na jednoj Instagram stranici video snimak izvođača Filarrija s finalne večeri ovoga takmičenja, pa je odlučio da javno kaže svoje mišljenje o celoj ovogodišnjoj postavci na sceni Pesme za Evroviziju.

“Nažalost, postao je trend biti gej. Nemam ništa protiv ljudi koji su se rodili s pogrešnim hormonima, ali imam protiv bolesnika koji se ugledaju na svetski trend i postanu u glavi suprotan pol. Malomozgovići nemaju pojma da je taj trend postao zbog smanjenja nataliteta, kao i sve ostalo što nas prati u prethodnim godinama”, javno je napisao Zlatin sin ono što misli većina Srbije. Time je uvredio sve takmičare koji su prethodnih noći prodefilovali na sceni RTS pod palicom Olivere Kovačević, glavne urednice nacionalne televizije.

Jovanov komentar se odnosio na njihov fizički izgled i kostime, koji su, po svemu sudeći, i dalje prilično smeli i ekstentrični za naše prostore.

Izvor: pulsonline.rs