Olga Odanović progovorila o svađama u braku: “Pele je dosta surov, ali kad meni popuste kočnice imam svašta da kažem”

|

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele u skladnom su braku preko tri decenije, a kruna njihove ljubavi su sin i ćerka koja je krenula stopama poznatih roditelja. Iako njihov brak važi za idealan glumica ističe da ona i Dragan na svakodnevnom nivou jedno drugome stalno nešto zameraju. Dođe povremeno i do konstruktivne rasprave posle koje je odnos glumca i glumice daleko bolji.

Od prvog dana zabavljanja, pa i braka Olga Odanović i Pele bili su spremni da preuzmu krivicu kada su krivi, da prihvate kritiku, ali i da pristanu na dogovor što je prava retkost u današnjim brakovima.

“Pele je moj najbolji kritičar”, rekla je Olga, pa objasnila:

“Mada nije uvek prijatno čuti pokudu, zahvalna sam mu na iskrenosti. Uglavnom je objektivan, istovremeno blag, ume to da uvije i lepo saopšti, ali sećam se da je posle jedne odigrane probe bio dosta surov. Došla sam kući, on ćuti. Tu mi je već bilo jasno da nešto nije bilo u redu. Čim ja moram od njega da tražim mišljenje, nije dobro, uglavnom ga on sam istakne. Počeo je polako sa: „Nije dobro…“ Ja sam tu već pretrnula jer nisam znala hoću li imati vremena do premijere da ispravim. Na svu sreću uspela sam da unapredim lik i neizmerno sam mu zahvalna na tome, iako u početku nije bilo prijatno čuti”, ispričala je glumica.

Poslovne kritike u njihovom slučaju ne spadaju u bračne razmirice ali često se dešava da to i postanu:

“Ima momenata kada i meni popuste kočnice. Nisam uvek u stanju u tolikoj meri kritiku da istrpim. Tada umem svašta da kažem. Interesantno je, međutim, da čak i kada se naljutim mene ljudi ne doživljavaju ozbiljno. Valjda je tako sa svim komičarima. Privatno oni nisu veliki veseljaci, tu se valjda komedija graniči sa nekom njihovom tugom. „Eh kad bi znao kako mi je“ rečenica je koju sam pre neki dan izgovorila kolegi Cveletu koji nije mogao da veruje koliko sam uverljiva bila u kadru”, prisetila se Olga Odanović.

Izvor: svet-scandal.rs