Ognjenova Mina priznala sa čime se suočava nakon porođaja: “Tek sada vidim koliko trudnoća ‘raznese’ telo” (FOTO)

|

Supruga Ognjena Amidžića, Mina Naumović, pre četiri meseca rodila je sina Peruna, a sada je otkrila sa kakvim se problemom suočava nakon porođaja.

Za razliku od Ognjena Amidžića, Mina Naumović je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima deli trenutke iz svakodnevnog života. Ona se nedavno pohvalila i zahvalila pratiocima, otkrivši da je njene objave do sada videlo oko pola miliona ljudi, a sada je otkrila da je otišla na prvi trening otkako se porodila.

Novopečena mama je objavila fotografiju iz teretane i priznala da povratak treninzima nije lak kao što je očekivala.

“Tek kada se vratiš na treninge shvatiš koliko trudnoća “raznese” telo, iako sam mislila da je nisam ni osetila”, napisala je Mina u opisu fotografije iz teretane.

Njen suprug Ognjen Amidžić iza sebe ima dva braka, a nedavno je progovorio o razvodima.

“Svi jurimo za novcem, postajemo sve otuđeniji. Moraš da funkcionišeš na pet mesta, odsutnost, pa društvene mreže… Sve je prelako, sve možeš na klik da dobiješ, gledaš druge… Pričam uopšteno. Institucija braka nema više tu snagu koju je imala nekada. S jedne strane to uopšte nije loše. Papir ništa ne znači. Ako nešto valja – to će da valja i sa papirima i bez. Danas je samo ko ti odgovara, i to je to”, rekao je voditelj u podkastu “Bunker”.

Izvor: kurir.rs