Ognjen Amidžić se tajno oženio po treći put: Pred venčanje je imao samo jedan uslov za Minu

|

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović koja je u poodmakloj trudnoći, venčali su se u tajnosti. Oni su hteli da se jedno drugome obećaju na večnu ljubav bez mnogo pompe, velikog broja zvanica i bez raskošnog slavlja. Istovremeno nisu želeli da Ognjenove kolege iz medija o tome pišu i spekulišu.

Međutim, budući da se novinarski posao sastoji od istraživanja i pravovremenog obaveštavanja javnosti o novostima, podatak da se oženio Ognjen Amidžić brzinom svetlosti se proširio štampom i portalima, te voditelj nije imao izbora do da sve potvrdi.

“Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje – to vas laže, da znate (smeh). Kada se desi ljubav, nema tu puno priče”, potvrdio je voditelj i opisao njegov i suprugin odnos.

“Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole iako sam ja poprilično stariji od nje… ali tako se kapiramo. Jako zanimljiva stvar je to što je moj otac njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao”, otkrio je Ognjen.

Izvor: story.rs