“Oduzeta mi je prilika da budem srećna”: Šejla više neće da ćuti na laži – Pobednica ZG oglasila se jasnom porukom i apelom

|

Nakon što su se danas ponovo u nekim medijima pojavile spekulacije da će pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić održati koncert u Tuzli na kome će se navodno pojaviti i njena mentorka Svetlana Ceca Ražnatović, Šejla je morala da reaguje.

Kako je objasnila u saopštenju, lažne vesti i nagađanja utiču na njen poslovni i privatni život, ali i na njenu porodicu.

“Nakon moje pobede u takmičenju “Zvezde Granda”, usledile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobedničkom koncertu da li će se i gde će se održati? Nisam htela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao”, napisala je Šejla u saopštenju.

Pobednica Zvezda Granda je još jednom zamolila sve da ne šire dezinformacije i naglasila da zbog ovakvih situacija ne može da se raduje pobedi koju je ostvarila u muzičkom takmičenju.

“Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neproverene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti”, poručila je ona i dodala:

“Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspeha i da svoju sreću delim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumevanje. Ne pišite neistine i ne nasedajte na sve što vidite”.

Iako je već danima u medijima bilo spekulacija o pobedničkom koncertu, Šejla je otkrila da će ga ipak biti i to u njenom rodnom gradu Sanskom Mostu.

“Dragi moji, pozivam vas na koncert u Sanskom mostu na stadionu „Podgrmeč“ koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem”, objavila je Šejla na svom Fejsbuku.

Izvor: espreso.co.rs