Oduvek je bila tatina devojčica, a sada je iznenadila promenom: Nika Tošić izrasla u pravu tinejdžerku

|

U porodici Karleuša – Tošić u poslednje vreme izdešavale su se mnoge promene. Kako je iza njih buran period, Jelena i Duško smatrali su da deca ovog leta treba što više da putuju, odmaraju se i pokušaju da razbistre svoje misli.

Ubrzo nakon vesti o razvodu, Jelena je decu odvela u Tursku, a sada su se obreli u Crnoj Gori, gde je Jelena sinoć imala nastup. I dok se mama spremala za spektakl, devojčice su uživale na plaži. Najveću pažnju izazvao je izgled Nike Tošić, koji ne prestaje da se komentariše.

Naime, Nika je čini se preko noći izrasla i od devojčice postala prava tinejdžerka. Ona je oduvek bila “tatino dete”, te je trenirala fudbal, a sada je kopačke zamenila za trendi krpice. Modni trendovi sve je više interesuju, a sada čini se ima i novu frizuru osveženu sa par svetlih pramenova, što se može videti na snimku OVDE.

Nova zvezda “TikToka” oduševila je promenom, pa se izgled Nike Tošić komentariše ne samo na plaži, već i na društvenim mrežama, na kojima već sada ima preko 10 hiljada pratilaca.

Izvor: story.rs