Odluka je pala – Viki otkrila da li će roditi dete Osmakčiću: “Ja iz srca ne želim, ali…”

|

Učesnica Zadruge Viktorija Viki Mitrović u drugom je stanju i čeka bebu sa Markom Osmakčićem. Marko je izašao iz “Zadruge 5” koristeći se sramnim trikovima i redovno se oglašava na društvenim mrežama. Svi čekaju da Viki odluči da li će roditi dete ili ne, a ona je izgleda donela konačnu odluku o tome.

“Ja iz srca ne želim da ab0rtiram, ali moja konačna odluka je da hoću. Ne znam šta bih rekla. Pokušavam sebe da dignem i da se na silu smejem, neću ni da spavam. Ja sam odlučila tako, sa takvom osobom mi ne treba dete”, govorila je Viki i obrazložila:

“Toliko sam poverđena i razočarana. Ne bih znala kako da to definišem. Mnogo me je razočarao, nikad to nisam mogla da očekujem. Mogla sam sve, ali to ne… Mislila sam da on ima neke mane, a to sam pravdala kroz srčanost i iskrenost, ali ne.. Nije da mi nedostaje, ne može da mi nedostaje neko ko ima takav stav. Ono što je radio poslednjih dana ovde, ne bih mu prešla preko toga ovde. Ja sam prelazila preko uvreda koje je izgovorio za moje dete, imala sam opravdanje da to radi iz povređenosti i emocije koje je osećao”, ispričala je Viki i objasnila zbog čega je donela ovakvu odluku.

“Sve sam opravdavala, ali ovo zadnje ne mogu. Bila bih bolesna kad bih opravdala. Ja sam zahvalna što se sve desilo u ovom prostoru. Ja da sam izašla napolje i da sam saznala da sam trudna, tu bi bio opšti haos”, ispričala je Viktorija kroz suze.

Izvor: kurir.rs