Novi haos kod Miće Megatrenda: Policija je sinoć imala posla – Prijavio bivšu da mu preti, pa odustao

|

Mića Jovanović, vlasnik Megatrenda prijavio je policiji da ga je bivša devojka Ana Veselinović vređala u njegovoj kući, pretila mu i sa stola u dnevnoj sobi uzela mobilni telefon sa francuskom karticom, nezvanično saznaje Kurir.

Kako pomenuti medij saznaje iz svojih izvora, i Ana Veselinović je pozvala policiju u sinoć u 23.10 i prijavila da se svađala sa bivšim nevenčanim suprugom, kao i da on može da zloupotrebi njen dolazak kod njega kući i prijavi je policiji.

Jovanović je policiji rekao da će podneti prijavu u jutarnjim časovima, ali, ipak je odustao od toga, saznaje Kurir.

Svađe i sukobi između bivšeg para traje već neko vreme. Osnivač Univerziteta “Megatrend”, početkom avgusta prijavio bivšu devojku Anu V. da ga je opljačkala i iz kuće na Dedinju mu odnela tri poluge zlata, u prijavi policiji naveo je i da je ukrala sat koji je kupio bivšoj ženi.

Nakon skandala Mića Megatrend se pomirio sa Anom.

“U dobrim smo i prijateljskim odnosima. Pomirili smo se, ali isključivo kao prijatelji. Ja sam tu ženu voleo, prošli smo mnogo toga zajedno. Jeste bilo neprijatnih situacija, ali ja sam pre svega čovek i džentlmen koji ženama sve oprašta”, ispričao je tada Mića za Kurir.

Izvor: kurir.rs