Novi detalji nesreće kod Bogatića: Devojka prebrzo ušla u krivinu – Otac nije mogao da reaguje

|

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko tri sata ujutru kada je devojka (18), koja je bila za volanom automobila “BMW 3”, izgubila kontrolu nad automobilom i sletela sa magistralnog puta puta Bogatić – Crna Bara i zakucala se direktno u drvo.

Tada je poginuo je Radiša P. (48) iz okoline Bogatića, u automobilu kojim je upravljala njegova ćerka D. P. (18) bez vozačke dozvole. Nesrećni čovek je od siline udarca izgubio život na licu mesta, dok je njegova ćerka od zadobijenih povreda upala u komu.

Devojku je sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića prebacila do bolnice, gde su se lekari borili da joj spasu život. Ona je zatim iz šabačke bolnice transportovana za Beograd.

“Radiša i njegova ćerka vraćali su se sa svadbe i on je odlučio da joj da kola da vozi jer je on navodno malo više popio. Nesreća se desila u trenutku pa nesrećni čovek nije uspeo da reaguje”, pričaju meštani sela u okolini Bogatića za Kurir i dodaju:

“Navodno, tinejdžerka koja nema vozačku dozvolu i nije vešt vozač prebrzo je uletela u krvinu i bukvalno je ispravila i tako se direktno zakucala u drvo koje je bilo pored puta”, pričaju komšije.

Nesreća se dogodila na putu Bogatić – Crna Bara kada je automobil u krivini sleteo sa puta i udario u drvo. Ostali članovi njihove porodice nisu bili sa njima na veselju, tačnije Radišina supruga i dve ćerke, odnosno majka i sestre povređene devojke.

Kako su meštani ranije rekli za Kurir, porodica je bila divna, poštena i svi su radili u nadnici, brali su maline, jagode, jabuke…

Izvor: espreso.co.rs