Novak uradio još jednu veliku stvar za Međedovića – Ovu privilegiju imaju samo odabrani

|

Teniser Hamad Međedović zvanično je najbolji na svetu među mladim teniserima. Osim mnogo rada i truda koje je uložio da bi dospeo ovde, veliku zahvalnost cela njegova porodica duguje Novaku Đokoviću.

Otac Hamada Međedovića nedavno je opisao koliko je Novak pomogao njegovom sinu u građenju karijere, pravljenju plana, ali i finansijski, a za uzvrat je samo želeo da kada Hamad dođe do svog cilja, isto tako pomogne drugome, tako da ne prekidaju lanac činjenja dobrih dela.

I sada, kada je Hamad među svojom generacijom na vrhu trona, Novak ne prestaje da mu pomaže. Detalje je otkrio Viktor Troicki, trener mladog Međedovića.

“Dobili smo poziv od Novaka i njegovog tima da budemo zajedno na pripremama. Do kraja decembra smo u Dubaiju, a onda odatle zajedno idemo na Junajted kup u Pert”, izjavio je Troicki za Sport klub i dodao:

“Naravno, Novak će igrati singlove, Hamad će biti tamo kao drugi igrač, i siguran sam da će mu značiti sve to vreme provedeno uz Novaka. Prvi turnir na kojem će igrati jeste Australijan open”, rekao je Troicki.

Inače, Đoković i Međedović često su zajedno trenirali i tokom Dejvis kupa u Malagi, ali i ranije, s obzirom na to da je Novak mentor 16 godina mlađem Hamadu.

Izvor: sport.alo.rs