Nju je ostavio posle 13 godina braka, pa oženio mlađu: Dunja je bivša, a Tijana sadašnja supruga Miloša Timotijevića (FOTO)

|

Sada već bivša supruga Miloša Timotijevića nikada se nije eksponirala u javnosti, a mnogi su mislili da je glumac “krije”. Istina je da je to bila zapravo njena odluka. Ipak, nedavno su na društvenim mrežama procurile njene fotografije, i to lepim povodom.

Bivša supruga Miloša Timotijevića bila je njegova najveća podrška a prošle godine su se pojavile prve fotografije na kojima su viđeni zajedno. Nastale su u Parizu, a Dunja je putovala sa mužem i Tamarom Krcunović jer su u Parizu igrali svoju hit seriju “Scene iz bračnog života”.

Nova supruga Miloša Timotijevića je izvesna Tijana iz Portugala. O njoj se takođe ne zna puno, a zanimljivo je da se par venčao samo 40 dana nakon što su otpočeli vezu. Fotografije sa venčanja su dospele u javnost, te se može videti da je nova izabranica Miloša Timotijevića prava lepotica.

Mlada je za ovu priliku odabrala elegantnu venčanicu uz telo, dok je Timotijević blistao u jednostavnom odelu. Vest o glumčevom razvodu mnoge je iznenadila, budući da je do nedavno o supruzi Dunji pričao u superlativu. Još više o vesti o razvodu iznenadila je vest o novom braku koji je usledio vrlo brzo.

Izvor: kurir.rs