Ništa nije slutilo na tragediju: Cipka pre smrti muža pozirala nasmejana – Sada od šoka ne može da progovori

|

Pevačicu Aleksandru Tadić Cipku zadesila je velika tragedija, nakon što je, danas, 16. maja, iznenada preminuo njen suprug Nebojša Jarin Stojićević. On je, kako Telegraf nezvanično saznaje, infarkt doživeo u snu.

Cipka, kako nam je otkrila njena prijateljica, pevačica Ivana Šašić, se nalazi kod majke i “od šoka ne može da progovori”.

Pevačica je nedostupna konstantno, a na mrežama se oglašavala do pre 18 sati. Cipka je pre iznenadne smrti supruga imala snimanje, a videe na kojima je doterana i nasmejana je delila na mrežama, ne sluteći kakva će je tragedija zadesiti.

Ona je potom podelila i nekoliko storija u kojima je podržala mlađu koleginicu Barbaru Bobak, koja je objavila drugi deo albuma, što znači da apsolutno ništa nije ukazivalo na užasnu tragediju i da je Aleksandra bila vidno raspoložena.

Cipkin pokojni suprug je bio biznismen, vlasni firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Poslovao je ne samo u Srbiji već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća “Infrastruktura” zaduženog za investicije grada Šapca.

Izvor: telegraf.rs