Nikoljdan kod Ražnatovića: Cecini roditelji došli prvi, Anastasija se krila od fotografa – Gudelj izostao (FOTO)

|

Porodica Ražnatović sinoć je proslavila krsnu slavu Nikoljdan, a roditelji pevačice Svetlane Cece Ražnatović došli su prvi na okupljanje u vili na Dedinju. Anastasija se krila od fotografa koji su se našli pred njenom porodičnom kućom, a došla je na slavu pravo sa šminkanja, a ono što je svima upalo u oči jeste da je bila sama, bez dečka Nemanje Gudelja.

Trpeza je kao i uvek dekorisana sa ukusom, a hrana preukusna baš kako vole svi njeni gosti. Svi su se dobro zabavljali a u jednom kadru koji je uhvatila Anastasija videli smo i Bogdanu koja blista u trudnoći. Obukla je belu haljinu, koja simboliše čistotu i radost.

Svi su ipak čekalu Anastasiju i Gudelja u zagrljaju kod tašte na slavi ali za ovaj prizor javnost je ostala ukraćena. Međutim, jedna fotografija koja je posvedočila da u njihovoj vezi sve funkcioniše jeste slika koje je objavljena pre nekoliko časova a pronašli smo je u rubrici tagovanih slika kod Cecine naslednice na profilu. Čini se da je baš od skora, izgledaju srećno. Možda nije sa slave, ali jeste sa nekog okupljanja gde su lepom fotografijom ovekovečili svoju ljubav i stali na kraj spekulacijama o raskidu.

Osim ljudi sa estrade, na Cecinu slavu stigli su i političari Dragan Marković Palma sa suprugom, i Ivica Dačić koji je domaćici poneo veliki buket cveća. Tu je bio i Cecin frizer, kao i njeni brojni prijatelji i saradnici.

Izvor: svet-scandal.rs