Nikolina odgovorila Miši Grofu, pa mu poručila kakva prava ima: Spomenula predbračni ugovor – “I zatvor bi bio raj naspram ovoga”

|

Nikolina Pišek i Vidojev otac, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, počeli su sukob preko medija za nasledstvo koje je Vidoje imao.

I dok Miša Grof tvrdi da Nikolina nema prava na nasledstvo jer je sva imovina na njemu, Nikolina smatra da su ona i njena ćerka ostavljeni na cedilu i da će preko advokata tražiti svoja prava.

Nikolina retko govori za medije, ali poslednjih dana oglašava se na svom Instagramu. Posle Mišovih reči o njoj, Pišekova se oglasila i prvi put rekla šta misli o svekru.

“Ne smem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati”, napisala je između ostalog Nikolina.

Vidojeva udovica dobila je podršku mnogih iz javnog sveta što iz Hrvatske što iz Srbije, a podelila je i post prijateljice o pravima udovice nakon sm.ti supruga.

Pišekova je zatim posle nove izjave Miše Grofa da je njegov sin sve zapisivao u svoje dnevnike, da ima mnogo podataka koje bi Nikolinu odveli čak i u zatvor, na Instagramu uz emotikon koji plače od smeha, poručila: “I zatvor bi bio raj naspram ovoga”, uz hašteg samodokaži.

Izvor: kurir.rs