Nije prošlo ni mesec dana od hodočašća, a Nikola je već u novoj humanitarnoj akciji: Pevač prodaje nesvakidašnji “trofej” sa puta

|

Nije prošlo ni mesec dana od kako se vratio sa hodočašća, a pevač je već pokrenuo novu humanitarnu akciju u želji da prikupi što više novca za one kojima je najpotrebnije, a to su bolesna deca.

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović osnovali su Fondaciju “Porodica”, a onda se Nikola upustio u svoj prvi, nimalo lak humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini. Tokom njegovog pešačenja do manastira, koje je trajalo mesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara.

Nije prošlo ni mesec dana od kako se Nikola vratio iz Grčke, a već je pokrenuo novu humanitarnu akciju. Naime, pevač je patike u kojima je pešačio od Hrama Svetog Save u Beogradu do Egine u Grčkoj stavio na licitaciju.

“Dok završavamo papirologiju i nabavku svih potrebnih aparata za koje smo prikupili sredstva, još jedna akcija je pred nama! Ovaj put humanitarno licitiramo, za dečiju radost! Licitacija će trajati 7 dana kada ćemo proglasiti pobednika, kome ćemo lično uručiti ovaj nesvakidašnji “trofej” sa puta. Početna cena je 1.120 evra”, poručio je Nikola na svom Instagram nalogu.

Samo dva dana kasnije od momenta otvaranja licitacije, Rokvić se pohvalio da su patike već dostigle cenu od 3.000 evra.

“Pozivam sve pojedince, firme, moje prijatelje da se priključe i nastave da licitiraju i da tako pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija”, rekao je Nikola i podsetio da licitacija traje još pet dana.

Izvor: espreso.co.rs