Nije ni Ceca ni Bogdana: Veljko joj je posvetio tetovažu na grudima, a danas ona slavi rođendan (FOTO)

|

Otkada je Veljko Ražnatović u braku sa Bogdanom sa kojom sada čeka trećeg sina potpuno se promenio. Noćni izlasci sa prijateljima za njega su prošlost, a porodica mu je svetinja.

“Šest godina ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedoče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne”, rekao je Veljko šta ne priliči oženjenom čoveku.

“Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kod kuće sa porodicom, nema šta”, rekao je svojevremeno Veljko koji uživa da se bavi poljoprivredom.

Iako je za Bogdanom izgradio porodicu njemu su majka Ceca, sestra Anastasija na jako važnom mestu u životu, a naročito tetka Lidija kojoj je posvetio tetovažu na grudima.

Tetkin rođendan mora da se obeleži na poseban način, pa joj je Veljko priredio iznenađenje. Ogroman buket cveća sačinjen od crvenih ruža i belih orhideja, koji je, sudeći po reakciji na fotografiji, oduševio Lidiju.

“Srećan 23. rođendan mojoj drugoj majci”, poručio je Veljko, koji se našalio za godine, a zatim i sa svojim bratom od tetke, Viktorom.

“Šta si ti uzeo, glavonja?”, upitao ga je.

Anastasija je takođe istakla da je i za njih tetka Lidija bila druga majka.

“Nismo imali oca, ali jesmo nju”, rekla je jednom prilikom Anastasija.

Izvor: story.rs