Nevreme srušilo fasadu sa luks zgrade u naselju West 65: Kvadrat plaćali i do 5.000 evra – “Tako je kad kupuješ šminku, a ne stan”

|

Nevreme koje je sinoć zadesilo Srbiju, ali i Beograd, nikoga nije štedelo.
Kako je već najavio Republički hidrometeorološki zavod Srbije, novo jako naoblačenje sa kišom, plјuskovima, grmlјavinom, padom temperature i lokalnom pojavom grada već je zahvatilo zapadne delove Vojvodine i zapadnu Srbiju, a sada je stiglo i do prestonice.

Ni najluksuzniji deo Beograda nije ostao imun na oluju, a na jednoj zgradi West 65 čak je i otpala cela fasada. Na društvenim mrežama podeljen je snimak kako je to izgledalo, a komentari se samo ređaju.

Zgrada iz jednog od najnovijih i najskupljih delova grada ostala je bez cele strane fasade, koja je završila širom trotoara i puta oko nje. Kako pišu u komentarima, cene kvadrata u ovom naselju idu i do 5000 evra, što su mnogi i pisali pod objavom.

Komentari su se samo ređali, a mnogi su prokomentarisali (ne)trajnost ovog objekta:

“Kada kupuješ šminku, a ne stan”, “Odličan materijal vidi se”, “Šta je Tito digao i dan danas stoji skoro pa nepromenjeno”, “Bitno da sve izgleda napucano izvana, a kako je iznutra nije bitno”.

Danas je na teritoriji cele Srbije upaljen meteoalarm. U većini zemlje na snazi je crveno upozorenje, dok je samo u Istočnoj Srbiji i Bačkoj upaljen narandžasti meteoalarm.

Upozorenje se odnosi na pljuskove i grmljavinu.

Crveni meteoalarm označava vrlo opasno vreme. Prognozirane su naročito opasne vremenske pojave, a takvog su intenziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja.

Izvor: espreso.co.rs