Neprijatni prizor sa rafova prodavnica: Ovo smo do sada viđali samo na odeći – Sada ih ima i na konzervama ali i puteru

|

Tagovi iliti popularne “zujalice” obično vise sa odevnih predmeta i imaju funkciju da zuje na vratima ako neko slučajno pomisli da robu ponese sa sobom bez plaćanja.

Međutim, ono što je nedavno iznenadilo kupce u prehrambenim prodavnicama jeste da se oni nalaze i na pojedinim, skupljim artiklima poput konzervi tunjevina. Ovakvi prizori su sve češći, a na Tviteru je osvanula slika sa jednog rafa.

Na fotografiji se vidi da su ovi tagovi zakačeni za tunjevine i slične proizvode u konzervi, naročito one koji su skuplji od proseka. To je izazvalo brojne reakcije na mrežama, pa kažu neki kako je to jako tužno jer govori dokle smo stigli i da očigledno sve više ima potrebe da se od krađe u prodavnicama štiti – hrana.

Kažu i kako su cene na ovoj fotografiji već pomalo zastarele jer je hrana u konzervi, kao i mnogo šta drugo, sada znatno skuplja. Takođe, neki kažu i da ovih tagova odskoro ima i na, recimo, puteru.

Ističu zato da je ovo zapravo slika naše realnosti i da je rast cena doveo dotle da sve češće viđamo ovakve ne baš prijatne prizore.

Izvor: nova.rs