Nekada je pevala Novaku, sada obrađuje baštu: Ovo je vikendica u kojoj se “skrivala” Danijela Vranić

|

Prošlo je skoro dve decenije od trenutka kada se pevačica Danijela Vranić pojavila na estradnoj sceni. Publiku je osvojila atraktivnim izgledom, originalnim nastupom i brojnim hitovima, a dugo je nosila titulu “kraljica splavova”.

Na vrhuncu slave, povukla se u medijsku ilegalu, a neki su tvrdili da je taj potez napravila zbog toga što se ugojila, a pre nekoliko godina je prokomentarisala te glasine:

“Ljudi misle da su javne ličnosti mašine, zamenimo ili napunimo baterije i budemo kao novi. Međutim, i nama baterije dotraju, a ja sam najbolji primer za to. Degutantno je što svi pričaju o mojoj kilaži, a znaju da sam se ugojila zbog problema sa štitastom žlezdom”, rekla je Danijela svojevremeno.

Kraljica splavova je jednom prilikom otkrila pravi razlog svog “nestanka”.

“Iskreno, umorila sam se. O mojoj karijeri se, kao što znate, pisalo i pričalo. U jednom trenutku mi je svega bilo preko glave. Povukla sam se u svoju vikendicu, daleko od gužve i medija”, rekla je Danijela svojevremeno za Blic, pa dodala:

“Uživala sam. Prijalo mi je da se povučem i živim neki drugi život koji nisam mogla da vodim dok sam svima bila dostupna”.

Na njenom Instagramu mogu se videti prizori iz vikendice u kojoj se godinama “skrivala”. U prostranom dvorištu Danijela uzgaja cveće i gaji povrće u bašti, a kako sve izgleda, pogledajte na fotografijama u okviru teksta.

Izvor: telegraf.rs