Nedeljni horoskop za period od 7. do 13. februara: Jarac nalazi novu ljubav, Devica „daje gas“ na poslu

|

Ovan

Ovo definitivno nije vaša nedelja. Osećate se iscrpljeno, a mogući su i zdravstveni problemi. Postoji rizik da ćete izgubiti novac, a zvezde savetuju da ga ne ulažete u rizične poslove. Dobici će se pretvoriti u gubitke. Ne trošite energiju na tračeve koji vas okružuju. Nalazite se na prekretnici sa partnerom. Od vas sve zavisi, partner će poslušati vaš plan. Najbolji dani biće ponedeljak i utorak.

Bik

Rešićete poslovne probleme, a to će dobro uticati na vaš položaj u firmi. Bikovi koji su nedavno ušli u vezu će uživati u novoj ljubavi. Na zdravstvenom planu, ova nedelja ne počinje baš najbolje. Naročito loše i iscrpljeno ćete se osećati 8. februara, dobro bi bilo da pojačate unos vitamina. Neka neočekivana porodična briga zadaće vam glavobolju, ali do kraja nedelje će problem biti rešen. Najbolji dani biće četvrtak i subota.

Blizanci

Pred vama je dobra poslovna nedelja. Možete dobiti unapređenje. Osoba kojoj ste pozajmili novac, vraća dug, a bićete u iskušenju da te pare odmah potrošite. Odustanite od kupovine, kasnije će se javiti prilika kada će vam taj novac biti potreban. Dobro se nosite sa spletkama na poslu. Držite stvari pod kontolom i ništa vas ne može izbaciti iz koloseka. U ljubavi bez većih promena. Manji bolovi u zglobovima. Najbolji dani biće ponedeljak i petak.

Rak

Vaša otvorenost i direktnost u odnosu prema drugima ove nedelje vam stvara probleme. Nekada je bolje prećutati. Dobijate poziv za izlazak i razmišljate se da li da ga prihvatite. Niste još raskrstili sa osobom iz prošlosti i to vam komplikuje situaciju. Prema zvezdama, vreme je za nove početke, stavite tačku na bivšu ljubav. Imunitet vam je slab. Promenite ishranu i pojačajte unos vitamina i minerala. Najbolji dani su vam petak i subota.

Lav

Analizirate svoje greške kako biste poboljšali učinak na poslu. Imate želju za dokazivanjem. Poslednjeg dana u nedelji vas očekuju lepa porodična dešavanja, nije isključeno kraće putovanje, izlet sa familijom i prijateljima. Imate izraženu potrebu za kupovinom, janur vam je bio težak i sada biste malo da se oraspoložite. Čeznete za ljubavlju, ali je tražite na pogrešnim mestima. Sasvim neočekivano, otkrićete na poslu da je neko vredan vaše pažnje. Najbolji dani biće utorak i nedelja.

Devica

Ove nedelje ćete posebno biti zadovoljni sobom i uspehom koji ste postigli. To će vam biti dodatna motivacija da još jače krenete u nove pobede. Ako ste u novoj vezi, moguće su nesuglasice sa partnerom. Neki njegovi stavovi pale crvenu lampicu, ne ignorišite signale da se ne biste uvukli u vezu koja nije za vas. Osetan je pad energije, ne prija vam hladnoća i samo želite da se uvučete u krevet i spavate. Trgnite se. Prijala bi vam joga. Najbolji dani biće sreda i petak.

Vaga

Napravili ste zbrku od života. Radikalne promene su se u prvom trenutku učinile kao najbolje rešenje po vas, međutm sad se pitate da li ste doneli odluku naprečac. Ako vas kamen žulja u cipeli, izvadite ga. Toliko je jednostavno. Na poslu vam zameraju što kasnite. Obratite pažnju, ovog puta su moguće kazne, što vam nikako ne treba. Ne dozvolite da vas emotivni lomovi poremete u svakodnevnim aktivnostima. Hroniča tegoba se ponovo aktivirala, posetite lekara. Najbolji dani biće petak i subota.

Škorpija

Iako ste najčešće tihi na poslu, mnogi ipak vide koliko vredno radite i ne samo to – vaše ideje su sjajne i drugi su svesni toga. Ne dozvolite da neko preuzme zasluge za vaš trud. Osećate pritisak od strane osobe koja vam se neprestano udvara. Probali ste i nije išlo. Ne popuštajte samo zato što je neko uporan. Vaša sreća je negde drugde, ne pristajte na kompromise. Pokušavate da smanjite unos hrane, ali teško vam ide. Potrebno je više samodiscipline. Najbolji dani biće utorak i nedelja.

Strelac

Pretrpani ste obavezama i treba vam je odmor. Ne preuzimajte na sebe više nego što možete da podnesete. Rasporedite obaveze pametnije. Problemi u vezi, koji već neko duže vreme traju, sada doživljavaju svoju kulminaciju. Otvorite oči i suočite partnerama sa greškama. Iscrpeo je vaše resurse tolerancije, moraće da se menja ili vam uskoro sledi kraj. Podignite imunitet. Počnite od ishrane. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja.

Jarac

Već duže vreme imate želju da se osamite. Ne prija vam druženje. Januar je prošao u nekoj vrsti “anestezije”, zatrpavali ste probleme, sada ćete morati da se uhvatite u koštac s njima. Digli ste ruke od ljubavi, ali ona će vas pronaći ove nedelje. Držite oči i srce otvorene, ovo bi mogla da bude “prava stvar”. Nedostaje vam fizička aktivnost, umorni ste. Za početak krenite da vežbate kod kuće, dovoljne su vežbe istezanja. Najbolji dani biće četvrtak i subota.

Vodolija

Osećate se izgubljeno. Januar je bio nabijen tenzijom svog svih poslova koje ste morali da završite u roku i sada ne znate šta sa sobom. Zaboravili ste kako da se opustite. Prvi korak bi bila neka dobra knjiga, film. serija… Udovoljite sebi, tako ćete nakupiti energiju za dalje poduhvate. Očekuje vas iznenadni dobitak, neko vam vraća stari dug. Potrošite ovaj novac na sebe. Zapostavili ste telo, počnite da vežbate. Najbolji dani biće sreda i petak.

Ribe

Pred vama je izuzetno povoljna nedelja. Zdravstveni problemi koji su vam zadavali glavobolju u prethodnom periodu sada su pod kontrolom. To će vas ohrabriti da se posvetite novim projektima na poslu koje već neko vreme planirate. Razradite ideju, mogla bi da vam donese finansijski dobitak. Maštate o jednoj strarijoj osobi uz koju se osećate sigurno i smireno. Baš takva ljubav vam je u ovom periodu potrebna. Napravite prvi korak. Najbolji dani biće subota i nedelja.

Izvor: mondo.rs