“Nebeski narod, nema da fali”: Momci po cičoj zimi usred šume prebacuju plin iz boce u Ladu Nivu – “Verglaj još”

|

Dosetljivost i snalažljivost našeg naroda, izgleda nemaju granica, čak i kada se radi o točenju goriva. Parolu “snađi se” momci iz Srbije su doslovno shvatili, pa su u sred ciče zime u šumi pretakali plin iz boce u Ladu Nivu. Njihov snimak postao je viralan na društvenim mrežama, što zbog čina, što zbog glavnog aktera koji se konstantno šalio sa ostalima.

“Ovo je najsavremenije, ovo je evropski, on je dobio atest za ovo”, predstavio je jedinstveni način pretakanja plina mladić.

Dok su se ostali smejali, momak sa snimka i njegov prijatelj Mirko, prihvatili su se posla. Preko dva creva i improvizovane pumpe za pretakanje, operacija punjenja Lade koja je ostala bez plina je počela.

https://www.facebook.com/watch/?v=3528794254012106

“Jel može Mirko? Ljudi, de malo samo, zbog vaše bezbednosti. Ja ne znam, ne garantujem za život, ali… Hoćeš da se pozdravimo? Ajde da se poljubimo. Ako da Bog da ostanemo živi. Jel mogu da krenem? Bože pomozi, levom, al nema veze. J***m ti panaiju, verglaj još…

“Boca mora tako, po novom atestu. Nikad ovo nisi video? Ovako Merkelova u Minhenu puni svoj auto. Samo u nje plava boca”, pričao je kroz smeh mladić tokom pretakanja plina.

Iako je snimak zadobio veliki broj simpatija na društvenim mrežama, bilo je dosta onih koji su naveli kako je ovakav način pretakanja plina opasan, koliko god da naši ljudi ponekad, kada ostanu bez goriva, pribegavaju ovakvom načinu sipanja plina u automobil.

Izvor: blic.rs