Našu pevačicu pretukao muž: Završila u bolnici zbog batina, razvela se pa mu se vratila – Sada hoće da joj uzme kuću

|

Davne 2013. godine pevačica Maja Marijana doživela je nasilje u porodici koje je prijavila policiji. S obzriom na to da je zbog potresa mozga i stravičnih povreda završila u bolnici i mediji i javnost brujali su o tome, a svi su jednoglasno osudili nasilnika. Supruga Mladena Šmakića odmah je napustila, dve godine kasnije od njega se i zvanično razvela, međutim, on joj nije dao mira.

Opsedao ju je, špijunirao, pratio i tražio da mu se opet vrati, a uprkos prošlim dešavanjima koji zasigurno nisi bili jedinstveni, nego su se i ponavljali, Maja je popustila.

Nije prošlo mnogo vremena od zvaničnog razvoda kada je rešila da ponovo Mladena primi u svoj dom, u kom vodeću ulogu imaju njene dve ćerke Anđela i Milica.

Zasigurno je da Maja Marijana nasilje u porodici ne bi prijavila da situacija nije bila ozbiljna i da od supruga ona nije trebalo da se skloni. Nažalost, a po mišljenu psihoteapeuta ona je po odluci da mu se vrati postala školski primer povratnika.

Nije redak slučaj da se iz ljubavi i zbog obećanja da će sve biti bolje i nikako kao pre žrtve vrate nasilnicima, mali procenat od obećanog biva ispunjeno, što dokazuje i Maja koja je definitivno rekla kraj.

Izvor: story.rs