Napokon se saznalo ono što su dugo krili: Nina Janković potpuno promenila život Alekseja Bjelogrlića – Tata Dragan ga podržava (FOTO)

|

Sin Dragana Bjeloglića, Aleksej dokazao je da je potpuno posvećen glumi. Publika kraj malih ekrana gledala ga je u epizodnim ulogama, u kojima je zaista briljirao, reditelji su iznenađeni njegovim napretkom, a i ponosni otac s razlogom je zadovoljan u kom pravcu teče Aleksejeva karijera.

Za sada sin Dragana Bjelogrlića niže samo uspehe na profesionalnom planu. Član je Jugoslovenskog dramskog pozorišta, zbog čega je u pozorištu veoma angažovan, a nije tajna da je aktivan i na polju snimanja serija i filmova.

Uloga u projektu “Mama i tata se igraju rata” u kom igra sa koleginicom Ninom Janković, donela mu je nominaciju na Sarajevo film festivalu za zvezdu u usponu. To je mladom umetniku dalo vetar u leđa, a njegovim roditeljima Draganu i Maji razlog za slavlje.

U Bjeloglićevoj kući se danima slavi, a svi se pitaju kako će se tek slaviti kada Aleksej i na privatnom planu napravi pomak i usreći oca i majku.

O njegovom ljubavnom statusu se za sada ne zna mnogo. Sin Dragana Bjelogrlića ne želi da priča za medije, a čak i kada napravi ustupak to je isključivo i samo o projektima na kojima radi.

Ljubavne tajne čuva samo za sebe, ali ipak po šarmu koji je nasledio od oca reklo bi se da kod dama i te kako ima uspeha. Vreme će pokazati da li će se po uzoru na tatu Dragana i on rano i oženiti i stvoriti porodicu.

Izvor: story.rs