Nakon svega što ga je zadesilo, Futa se ne predaje: Evo u čemu je našao spas – Njegova odluka iznenadila saradnike

|

Proslavljeni kompozitor, aranžer i producent Aleksandar Radulović Futa, kroz život se susreo sa brojnim tužnim situacijama. Praktično, ostao je bez cele porodice – prvo bez sina Miloša, zatim ga je napustila supruga Marina, a nedavno i sin Milan Radulović Laća.

Iako su mnogi njegovi prijatelji, rodbina i saradnici bili zabrinuti za njega nakon poslednje vesti koju je primio o Laći, izgleda da je Futa jači nego što su mislili. Poslednji ispraćaj sina izdržao je stojički i dostojanstveno, a nakon povratka povukao je jedan potez koji je iznenadio njegove saradnike.

“Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon ispraćaja okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu”, otkrio je izvor blizak producentu, i dodaje:

“Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: „Nije meni ovo prvi put.“ Koliko god bilo bolno, Futa je prijatelju izgovorio svoju najveću životnu istinu.

Aleksandar Radulović Futa uprkos tuzi koja ga je zadesila svoj život očigledno živi po stihovima koje je Ani Nikolić napisala njegova supruga Marina, a koje je njegov sin Milan izuzetno voleo i često citirao. Oni jednostavno glase: „Život je za žive.“

Izvor: blic.rs