Nakon što je Blondi ispričala detalje susreta, Aleksandra joj oštro odgovorila: “Peca je prebledeo, a Subotićka pomerila glavu”

|

Nedavno je Suzana Perović Bondi ispričala da ju je Predrag Raspopović Peca, Aleksandrin muž jurio 2 godine, pa otkrila detalje njihovog poslednjeg susreta. Aleksandra Subotić se nakon toga oglasila i odgovorila Perovićevoj na ove tvrdnje.

– Jako me je razočarala, pomerila je glavu kada sam je srela sa Pecom, a on je kao kukavica prebledeo. Možda je i provalila da on gaji simpatije prema meni, pa je zbog toga tako postupila, ko će ga znati šta je u pitanju, ali deluje da je ženska sujeta proradila. Ne znam šta joj je to značilo, uvek sam bila tu za nju i u prvom rijalitiju gde smo zajedno učestvovale, ali pored svega ja i dalje poštujem njenog oca Karađorđa – kazala je Perovićeva nedavno.

Aleksandra je poručila sledeće povodom Blondinih izjava:

– Ovim putem bih se javno oglasila i izdala javno saopštenje na jedinom jeziku koje one razumeju “Plati pa se klati”! Kod mene nema reklame za džabe, pa ni za babe. Cenovnik u DM! Srdačan pozdrav od najlepše na estradi – napisala je Aleksandra.

Izvor: kurir.rs