“Najveće razočarenje mi je Čola” – Dato mu je 350.000 maraka, dinara nije imao: Poznati menadžer raskrinkao balkansku zvezdu

|

Nekadašnji menadžer “Zabranjenog pušenja”, Dragan Kiki Zurovac, progovorio je o saradnji sa Zdravkom Čolićem i istakao da je on njegovo najveće razočarenje.

“Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim i pokušao je da radi neke koncerte, i onda je nešto Bregović ajde: “Hajde ti pokušaj”. Međutim, to je sve propalo”, rekao je Zurovac i dodao:

“1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione, pošto njega i sad smatraju najbogatijim pevačem, a on nikada nije imao dinara pre toga nije zaradio”, rekao je u “Gravitacija” podkastu.

Inače, nedavno je Zdravko Čolić bio specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu. Čolić, poznat po tome što retko peva na privatnim proslavama, naplatio je mladencima 45.000 evra za svoj nastup od 45 minuta. Imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj proslavi.

Izvor: blic.rs