Najradosniji dan u Karleušinoj porodici: Sprema se duplo slavlje – Atina i Nika učinile majku najsrećnijom

|

Današnji datum, 7. septembar posebno se obležava u Karleušinoj porodici. Naime, ćerke Jelene i Duška, rođene su na isti datum u razmaku od godinu dana, te Atina i Nika danas pune 14 i 13 godina. Kakav je Jelenin život sa dve tinejdžerke, otkrila je jednom prilikom:

“Pubertet je šou program. Samo da preživim to…”, rekla je kroz smeh Jelena.

Pevačica i njene ćerke još uvek nisu otkrile gde će i kada biti upriličena rođendanska proslava, a sudeći po njihovom načinu života, očekuje se velika i glamurozna žurka.

Inače, nakon Jelenine i Duškove odluke o razvodu, bivši supružnici dogovorili su se da Atina i Nika budu sa majkom, a Duško će, shodno brojnim poslovnim obavezama u Turskoj, posećivati devojčice kada bude imao vremena.

Jelena je poznata kao vrlo posvećena majka, te najveći deo dana provodi sa ćerkama. Jednom prilikom otkrila je kako izgleda njihov prosečan školski dan:

„Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke“, ispričala je Jelena.

Izvor: espreso.co.rs