Nadi Topčagić brojne nekretnine “došle glave”: Velelepne kuće umalo otišle na doboš – Isplivali svi detalji

|

Dok je većina njenih koleginica novac sa nastupa trošila na estetske operacije, Nada Topčagić ulagala je u nekretnine širom Srbije i regiona.

Ona sa suprugom Zlatkom Đorđevićem živi u stanu u centru Beograda, ali to nije jedina nekretnina u Beogradu koje poseduje. Ima i kuću na Vračaru i još nekoliko objekata, kuću na Crnogorskom primorju, vikendice na Tari i u Starim Banovcima. Mnogi zavide pevačici na ovolikom broju nekretnina, ali njoj, kako je svojevremeno priznala u jednom intervjuu, zadaju glavobolju, pa je razmišljala i gotovo sve da ih rasproda.

“Ma manite me i sa kućama, i sa placevima, i sa svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gde ću pre od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Taman kad kročim negde, uvek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati”, priznala je svojevremeno Nada i dodala:

“Ma idi! Sve to iziskuje velike pare, pa dokle više? Ostaviću na kraju samo neki kutak da imam i budem mirna. Majke mi moje mile, moram da priznam da sam bila srećnija i spokojnija kad nisam imala ništa nego sad kad imam previše. Sad kad pogledam unazad u šta smo Zlatko i ja ulagali sve i gde je otišao novac, duša me zaboli. Ne kažem, volim svaku kuću, ali ne može čovek više izdržati od plaćanja i obaveza”, ispričala je Nada jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs