Mrka nije imao dece, a Anine unuke voleo je kao svoje: Bekutin unuk Branko je njegov naslednik

|

Život Milutina Mrkonjića obeležile su dve žene: Dragana, sa kojom je trideset godina bio u braku, i Ana Bekuta sa kojom je proveo najlepše godine svog života, kako je sam govorio. Ono što je ministra tištilo je što se nije ostvario u ulozi oca.

“Žao mi je što se Milutin i ja nismo sreli ranije i što nismo imali šansu da budemo roditelji. Često se šalimo i pričamo kako bi nam se dete zvalo i da li bismo više vo- leli devojčicu ili dečaka, jer naša ljubav je veoma jaka, a smatram i da bi Milutin bio odličan otac. Prema mom sinu se ponaša kao pravi otac, a prema mojim unucima kao deda”, pričala je Ana svojevremeno.

Ipak, Aninog sina Igora, Mrkonjić je doživljavao kao svog, a pevačicine unuke je takođe gledao kao svoje. Unuka Sonja i unuk Branko bili su i njegovi unuci, a u Branku video je svog naslednika. Na Mrkin predlog, Branko je upisao Fakultet za informacione tehnologije jer mu je deda, kako su ga zvali Anini unuci, objasnio da je u IT-ju budućnost.

“Mene mora neko da nasledi, a to ćeš biti ti”, govorio je Branku Mrka, a ovaj mu je odgovarao da će to biti teško jer njega niko nikada neće moći da nasledi. Milutin Mrkonjić nedavno je unucima kupio automobile da bi mogli da voze babu na nastupe i brinu se o njoj.

Izvor: kurir.rs