“Moram da vam konačno otkrijem jednu tajnu”: Lazar se oglasio nakon raskida sa Milicom Todorović

|

Pevačica Milica Todorović raskinula je ljubavnu vezu sa Lazarom Granićem nakon par meseci, a sada se oglasio bivši maneken. Novosadskog manekena su često povezivali sa devojkama iz javnog života, a mnogima je ostala upečatljiva priča kako je svojevremeno želeo da uđe u rijaliti zbog Lune Đogani.

Kako se ta priča ne stišava, Lazar je ovom prilikom rešio da konačno stavi tačku na spekulacije.

“Moram da vam otkrijem konačno jednu veliku tajnu! Pa ja ni ne poznajem Lunu Đogani, niti sam je u životu video, niti sam se ložio na nju”, poručio je Granić na Instagramu.

Milica Todorović je potvrdila vesti da se razišla od emotivnog partnera.

“Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to”, rekla je pevačica za Blic.

Inače, Milica je nedavno u gostovanju kod Amidžića govorila o dečku i istakla da je “na početku mislila da je gej”.

“Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je gej. Kada mi je prišao, to je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila”, rekla je ona.

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru.

“On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala „Je l’ si ti gej?“ Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto”, ispričala je Milica u emisiji Amidži šou.

Izvor: telegraf.rs